Skip to content

Steck - tuincentrum van de toekomst

‘Heel Utrecht groen laten denken en doen’.

Dat is de missie van een bijzonder bedrijf aan de rand van onze stad: Steck. Waar decennialang Tuincentrum Overvecht zat, wordt nu gewerkt aan een groene stadsoase. Dat Steck geen standaard tuincentrum is, merk je meteen. Van de gezellige lampjes boven de parkeerplaats, olifantenbeelden in het gras, een uitkijktoren midden in een heus maïsdoolhof en het insectenhotel- kunstwerk voor de entree. Hier geen neon verlichting en schreeuwerige reclame. Steck heeft namelijk veel meer te bieden dan planten en bloemen.

Kylie Fletcher sprak Steck’s Brand Manager Arnaut over de grootse plannen van Steck. Van de bijzondere partners die op het terrein zitten, tot de gratis schaatsbaan, het maïsdoolhof, de uitbreiding in de toekomst én natuurlijk Wintergloed. UTRG magazine volgt de plannen van Steck op de voet, dus het hele jaar kun je lezen wat er allemaal staat te gebeuren.

Tekst: Kylie Fletcher | Fotografie: Steck/ Lotte Stierhout

Leave a comment

Your email address will not be published..

Laatste nieuws

Winter wijn en spijs bij Florent

Wie even wil ontsnappen aan de gure winterdagen, moet de komende maanden zeker een bezoekje brengen aan Florent.

Read more
Nieuw LEVEN! In Utrecht

Niet alleen UTRG is nieuw geland in de stad maar veel ondernemers met ons waagden dit seizoen de sprong. Voor UTRG magazine bezochten we een paar van de leukste nieuwkomers.

Read more
Centraal Museum opent alle deuren

Op 16 december opent het Centraal Museum, na een grondige verduurzamingsrenovatie, de nieuwe collectie-opstelling. Wij spraken directeur Bart Rutten over de nieuwe route en de collectie. 

Read more
Yvette en Phoenix over hun tweede leven

“Eindelijk valt alles op z’n plek” Twee mensen. Twee verhalen. Allebei hebben ze een lange zoektocht achter de rug. Iedere transgenderpersoon heeft een ander pad.

Read more

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options