Skip to content

Kunst en cultuur in Utrecht

Ook dit seizoen kun je in de regio volop kijken, luisteren, zien en doen. Voor UTRG magazine gingen we op zoek naar de meest unieke expo’s, concerten, voorstellingen en meer. Van minifestival ‘The Future is Now’ en alles rondom humor in Stadsschouwburg Utrecht, tot de ligconcerten van Klankmat, adellijk dineren in Slot Zuylen, kunstdoolhof Doloris, kunst als kaas bij Galerie Quintessens en een schilderij voor de voedselbank Utrecht door L-Tuziasm. Ook spraken we fotografe Daniëlle Moelker over haar fotoboek over De ARM en schreven we uitgebreid over Kweekvijver Utrecht, een bijzonder nieuw concept van horecaondernemer Serge, waar aansluitend aan de kroeg een expositieruimte zit, die gratis te gebruiken is voor Utrechters met een tof idee.

Je leest alle ins en outs in UTRG magazine #1.

Fotografie: Lars Beekman

Leave a comment

Your email address will not be published..

Laatste nieuws

Winter wijn en spijs bij Florent

Wie even wil ontsnappen aan de gure winterdagen, moet de komende maanden zeker een bezoekje brengen aan Florent.

Read more
Nieuw LEVEN! In Utrecht

Niet alleen UTRG is nieuw geland in de stad maar veel ondernemers met ons waagden dit seizoen de sprong. Voor UTRG magazine bezochten we een paar van de leukste nieuwkomers.

Read more
Centraal Museum opent alle deuren

Op 16 december opent het Centraal Museum, na een grondige verduurzamingsrenovatie, de nieuwe collectie-opstelling. Wij spraken directeur Bart Rutten over de nieuwe route en de collectie. 

Read more
Yvette en Phoenix over hun tweede leven

“Eindelijk valt alles op z’n plek” Twee mensen. Twee verhalen. Allebei hebben ze een lange zoektocht achter de rug. Iedere transgenderpersoon heeft een ander pad.

Read more

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options