Skip to content

Centraal Museum opent alle deuren

Een spannende nieuwe route

Op 16 december opent het Centraal Museum, na een grondige verduurzamingsrenovatie, de nieuwe collectie-opstelling. Wij spraken directeur Bart Rutten over de nieuwe route en de collectie, die volgens hem op een hele nieuwe manier wordt gepresenteerd. “We gaan met hedendaagse kunst de status quo bevragen van oude werken.”

Daarnaast is op dit moment de tentoonstelling ‘Stoel neemt stelling’ te zien en vertelt Bart dat mode voor het eerst sinds 1978 weer een vaste plek krijgt in het museum. Het hele interview is te lezen in UTRG magazine #1. Als eerste een kijkje nemen? De nieuwe opstelling opent op zaterdag 16 december vanaf 12:00 uur tijdens een open huis. Bestel je gratis toegangskaart op de website.

Fotografie: | Tekst: 

Leave a comment

Your email address will not be published..

Laatste nieuws

Winter wijn en spijs bij Florent

Wie even wil ontsnappen aan de gure winterdagen, moet de komende maanden zeker een bezoekje brengen aan Florent.

Read more
Nieuw LEVEN! In Utrecht

Niet alleen UTRG is nieuw geland in de stad maar veel ondernemers met ons waagden dit seizoen de sprong. Voor UTRG magazine bezochten we een paar van de leukste nieuwkomers.

Read more
Centraal Museum opent alle deuren

Op 16 december opent het Centraal Museum, na een grondige verduurzamingsrenovatie, de nieuwe collectie-opstelling. Wij spraken directeur Bart Rutten over de nieuwe route en de collectie. 

Read more
Yvette en Phoenix over hun tweede leven

“Eindelijk valt alles op z’n plek” Twee mensen. Twee verhalen. Allebei hebben ze een lange zoektocht achter de rug. Iedere transgenderpersoon heeft een ander pad.

Read more

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options