Meteen naar de content

Winter wijn en spijs bij Florent

Wie even wil ontsnappen aan de gure winterdagen, moet de komende maanden zeker een bezoekje brengen aan Florent. Zodra je de zaak binnenstapt komt de warmte je tegemoet. Niet alleen dankzij het stijlvolle interieur, maar ook door Chef Robert en zijn team die je meteen thuis laten voelen. Net als de wijnen en gerechten op de kaart, vullen Robert en sommelier Jessie elkaar perfect aan. Hij selecteert de mooiste ingrediënten voor het menu en zij gaat vol passie aan de slag om hier heerlijke wijnen bij te schenken.

Schrijver Robin den Besten ging voor UTRG magazine op bezoek bij het team van Florent. En zoals ze zelf zegt, is ze nu ook fan van het restaurant aan het Visschersplein. Waarom? Dat lees je in UTRG magazine #1.

Tekst: Robin den Besten | Fotografie: Caroline Martinot

Laatste nieuws

100 jaar Spoorwegmuseum - Leontien Lems

Er valt een hoop te vieren bij het Spoorwegmuseum. Want niet alleen het Maliebaanstation bestaat 150 jaar, ook het museum viert in 2027 haar 100-jarig bestaan én heeft begin dit...

Lees verder
Nieuwe directeur voor Spoorwegmuseum

Nieuwe directeur voor Spoorwegmuseum Er valt een hoop te vieren bij het Spoorwegmuseum. Want niet alleen het Maliebaanstation bestaat 150 jaar, ook het museum viert in 2027 haar 100-jarig bestaan...

Lees verder
Cadeautje aan de stad - Ondernemersfonds Utrecht

Ondernemersfonds Utrecht  Cadeautje aan de stad Deze zomer bestaat Ondernemersfonds Utrecht 12,5 jaar. Volgens Fondsmanager Kyra Kasel is dat geen grote happening, maar wel een feestelijk feit. Iets te bescheiden...

Lees verder
Middelvinger naar bekrompenheid - Robert Kalff

Robbert Kalff & Koosje Busters Middelvinger naar bekrompenheid Al ruim tien jaar kruipt Robbert af en toe in de huid van Koosje. Als vrouw kan hij zijn feminiene kant laten...

Lees verder

Winkelwagen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.

Begin met winkelen

Selecteer opties